Belépés Keresés

Eddig befogadott előadások:

Bánáti Diána Prof. Dr. A jövő élelmiszerei Debreceni Egyetem
Bánhegyi Péter Tárolási körülmények hatásának vizsgálata zselatin alapú édesipari termékre FT-IR technikával BME, Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudományi Tanszék
Baranyai József Prof. Dr. Az élelmiszer mikrobiológiai biztonsága és az élelmiszer-hálózat stabilitása a globalizáció és a “big data” korában Imperial College London és Debreceni Egyetem
Barna Sarolta A Nébih kockázatkommunikációja Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Bázár György Dr. Helyi, ökológiai, funkcionális és szokványos natúr joghurtok objektív és szubjektív érzékszervi vizsgálata Kaposvári Egyetem
Bodor Zsanett Gyors módszerek alkalmazhatósága paradicsom- és paprikaporok hamisításának detektálásában Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar, Fizika-Automatika Tanszék
Bodor Zsanett A mézek eredetazonosításával és hamisításának detektálásával kapcsolatos problémák Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar, Fizika-Automatika Tanszék
Bojté Csilla A szója (Glycine Max L.) vetőmag genetikai homogenitás vizsgálata MALDI-TOF készülékkel WESSLING Hungary Kft.- Debreceni Egyetem
Bordós Gábor Felszíni vizek peszticid terheltségi profiljának elemzése mikroműanyagok adszorpciós vizsgálatainak megalapozásához WESSLING Hungary Kft. - Happy Fish program beszámoló
Csapó János Prof. Dr.  Magas fehérje- és rosttartalmú, valamint alacsony szénhidráttartalmú Update Low Carb termékek fejlesztése Debreceni Egyetem, Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környeztgazdálkodási Kar, Élelmiszertechnológiai Intézet
Cselényi Tibor Dr. A McDonald's Kft. önellenőrzési programjának üzemeltetése McDonald’s Magyarországi Étteremhálózat Kft.
Fodor Péter Prof. Dr. Mikotoxinok a Bibliától az EFSA-ig Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar
Frum Zsuzsanna Hiteles és modern hatósági sajtókommunikáció a köz szolgálatában Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Gál Anikó Diasztáz enzim aktivitás mérési bizonytalanságának felülvizsgálata mézekben BME, Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudományi Tanszék
Gasparikné Reichardt Judit Dr. Pontyhús eltarthatóságának meghatározása challenge teszttel Wessling Hungary Kft.
Gombos Zoltán Dr. Új irányok az élelmiszerlánc-felügyeletben Agrárminisztérium Élelmiszerlánc-felügyeleti Főosztály
Háhn Judit Dr. Ökotoxikológiai állapotfelmérés és mikroszennyezők előfordulásának vizsgálata gazdasági jelentőségű felszíni vizekben Szent István Egyetem
Horváthné Soós Erika Étrend-kiegészítő készítmények tiltott szennyezőinek vizsgálata - Az előadás címe pontosítás alatt   WESSLING Hungary Kft.
Kasza Gyula Dr. Élelmiszerlánc-biztonság fogyasztói szemmel​ Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Kaszab Edit Dr. A hűtve tárolt ponty (Cyprinus carpio) romlásában szerepet játszó baktériumok azonosításának módszertani tapasztalatai Szent István Egyetem, MKK-AKI, Környezetbiztonsági és Környezettoxikológiai Tanszék
Kiss Dóra Élelmiszer-mátrixok kezelésének újabb lehetőségei a kromatográfiás mintaelőkészítésekben KROMAT Műszerforgalmazó Kft.
Kókai Zoltán Dr. PROP érzékenység szűrése érzékszervi módszerrel Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar, Árukezelési és Érzékszervi Minősítési Tanszék
Korcz Evelin Molekuláris diagnosztika az élelmiszeriparban Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft.
Kormosné Bugyi Zsuzsanna Dr. Referencia anyag fejlesztés glutén mennysiégi meghatározásához BME Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudományi Tanszék
Molnárné Bencs Éva ATP-alapú és molekuláris technikák az élelmiszer-biztonság szolgálatában Bentley Magyarország Kft.
Nagy László Dr. Mintaelőkészítést nem igénylő univerzális automata analizátorok élelmiszerek, termények és talajok elemzésére AKTIV INSTRUMENT Kft.
Novák Márton A Q Exactive hibrid Orbitrap rendszerek bemutatása és az élelmiszeranalitikai alkalmazások áttekintése Unicam Magyarország Kft.
Nyírő-Fekete Brigitta Dr. Ponty feldolgozástechnológia fejlesztése a termékek eltarthatóságának növelése érdekében WESSLING Hungary Kft. - Happy Fish program beszámoló
Nyitrai Ákos Neurális válaszok mérése, elemzése és felhasználása az élelmiszerkutatásokban Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar, Árukezelési és Érzékszervi Minősítési Tanszék
Oravecz Márton Dr. Az előadás címe egyeztetés alatt   Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Páger Zsolt Önellenőrzés a közétkeztetésben Hungast Management Kft.
Pál Róbert Tömegspektrometria a mikrobiológiában  Flextra-Lab Kft.
Pázmándi Melinda Prebiotikus GOS szirup szénforrásként való hasznosítása tejsavas erjesztés során Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar, Mikrobiológia és Biotechnológia Tanszék
Petrovics Noémi Mi oldódik ki a PLA-ból? Eötvös Loránd Tudományegyetem, Elválasztástechnikai Kutató és Oktató Laboratórium
Raposa L. Bence Dr. Nátrium-glutamát (MSG) expozíciók hatásának összehasonlító vizsgálata a DNS-metiltranszferázok génexpressziós mintázatára Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar
Sidó Brigitta Szupermenta – a Nébih terméktesztje  Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Sipos László Dr. Érzékszervi bírálók színvizsgálatai, termékspecifikus színelmaszkolási rendszerek Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar, Árukezelési és Érzékszervi Minősítési Tanszék
Slezsák János Élelmiszeripari aromaanyag-készítmények fő összetevőinek mennyiségi meghatározása rendhagyó közeli infravörös spektroszkópiai technikákkal BME, Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudományi Tanszék
Stefán Gábor Különböző szénhidrátok elektrokémiai detektálása, fókuszban a laktóz ABL&E-JASCO Magyarország Kft
Sugár Éva Dr. „Tiszta Ivóvíz” és a Nemzeti Víztudományi Program Magyar Tudományos Akadémia, Elnöki Titkárság
Susán Judit Ételmérgezés kromatográfiás szemmel - Toxikus növényeink NÉBIH Élelmiszerlánc-biztonsági Laboratórium Igazgatóság Analitikai Nemzeti Referencia Laboratórium 
Szabó Bálint Sámuel Primer aromás aminok kioldódásvizsgálata - melyik modelloldattal érdemes? Eötvös Loránd Tudományegyetem, Elválasztástechnikai Kutató és Oktató Laboratórium
Szabó Erika Dr.  Laktózmentes funkcionális élelmiszerek fejlesztése fogyasztói felmérés alapján Állatorvostudományi Egyetem
Szabó Éva Mikropolimer szemcsék infravörös mikroszkópiai vizsgálata  BME, Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudományi Tanszék
Szakos Dávid Funkcionális élelmiszer termékpálya tervezése az idősebb korú fogyasztók igényei alapján Állatorvostudományi Egyetem / Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Szegedyné Fricz Ágnes SmartChain - Rövid ellátási lánc trechnológiai és nem technolgiai igények Campden BRI Magyarország Nonprofit kft.
Szigeti Tamás János Dr. A glifozát jelenléte környezetünkben, a gyomirtó szer maradékainak analitikája  WESSLING Hungary Kft.
Szűcs Viktória Dr. Laktózmentes diétát folytató fogyasztók termékelégedettsége Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, Budapest
Tóthné Lippai Edit Riaszt a Rasff! – Közérthetően​ Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Tömösközi Sándor Dr. Kisgabonák minősége és laboratóriumi minősítése BME, Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudományi Tanszék
Veress Tibor Dr.  Élelmiszer-készítmények kábítószer-tartalmának igazságügyi szakértői vizsgálata NSZKK - Nemzeti Szakértői és Kutató Központ Kábítószervizsgáló Szakértői Intézet
Zsigó Róbert Az előadás címe egyeztetés alatt   Agrárminisztérium Élelmiszerlánc-biztonságért Felelős Államtitkárság




 

Megkérjük kedves előadóinkat, hogy az esetleges észrevételeiket szíveskedjenek jelezni a gagan.anita@wessling.hu e-mail címre!

 

Hungalimentaria 2013 - Wessling Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. - hungalimentaria@wessling.hu