Belépés Keresés

Előadások

PROGRAM

Hungalimentaria szekciobeosztas 2015-04-20.xls

Első nap - április 22.

Második nap - árilis 23

Teljes program

Előadások:

(az  elhangzott előadások döntő többsége megtalálható az alábbi listában, csak azok az anyagok nem szerepelnek itt, amelyek előadója azt külön kérte).

Hungalimentaria megnyito - Oravecz Márton

Hungalimentaria visszatekintes - Szigeti Tamás

Eisberg - A miértek fontossága

Laborvizsgalatok a kozetkeztetesben - OETI - Martos

Digitalis HACCP - McDonalds - Cselenyi

Termekmegfeleloseg ellenorzese - Ambrus

Endofita bakteriumok novenyekben - Maraz

Hazai fejlesztésű innovatív technológia - Harmat

Élelmiszerbiztonság alulról - Koltai Tünde

Tömegspektrometria a mikrobiológiában - Lovász

Automatizált kvantitatív fehérjetartalom mérés 4 perc alatt

Pálinkák etilkarbamát-tartalma - Barátossy

Pálinkák metanoltartalmának csökkentése - Nagygyörgy

Szeszes italok metilalkohol-tartalmának vizsgálata - Antal

Agilent megoldások az élelmiszeranalitikában - Józsa

Analitikai vizsgálatok a méhpusztulások okainak feltárása érdekében - Szemánné

Biochip alapú méréstechnika

Dioxin-rendelet 589-2014 EU - Koreh

Fuzarium toxinok multimodszer - Schill-Debreczeni

Nagyfelbontású szerves tömegspektrometriai módszerek alkalmazási lehetőségei a szelén módosulat analitikában

Waters tömegszelektív QD alkalmazása

Bio-foszfor tápanyagok, a REFERTIL-projekt, Edward Someus

Megfelelőség értékelése a vendéglátásban -  Martin Andrea, WESSLING

Gyermek-közétkeztetés Zoltai, NÉBIH

Mobil vizsgálóállomás  - Nagy

Élelmiszer-eredetű megbetegedések NÉBIH

Fertőtlenítőszerek vizsgálata, NÉBIH

Shimadzu tömegspektrometerek - Kmellar

Vizek, élelmiszerek azréntartalma

Ivóvizek radioanalitikai vizsgálata, Ádámné, Kassai

Tapasztalatok az étrend-kiegészítők tiltott hatóanyagainak meghatározásában, Horváthné Soós Erika, WESSLING

Takarmányokba kevert állatgyógyászati szerek - Debreczeni

Módszerfejlesztés antibiotikumok meghatározására tejmintákból, Susán Judit

Szilárd fázisú extrakció - Szakács Tibor

Szépkuthy Katalin Hungária Garancia

SISKA_Rita_R-Biopharm_az_elelmiszer-es_takarmany-biztonsag_szolgalataban.pdf

Szűcs_V_Fuszer-fogyasztas_es_elelmiszer-biztonsagi_vonatkozasai_az_EU_orszagaiban.pdf

Gyors_vizsgalati_modszerek_a_viz_mikrobiologiai_ellenorzeseben_Reskone_Dr._Nagy_Maria_WESSLING.pdf

Kockazatkezeles_a_Biokontroll_Hungaria_gyakorlatban_Siku_Szabolcs_Roszik_Peter.pdf

Kornyezet_monitorozas_az_elelmiszeriparban_Dr._Nagy_Richard.pdf

Nyírő-Fekete Salmonella Ssp. gyors molekuláris biológiai módszerekkel történő detektálása

Szabó Erzésbet A fűszerellátási lánc vizsgálata az Európai Unióban a sérülékeny pontok azonosítására

Szántó-Egész Réka Gyors DNS alapú mangalica specifikus kimutatási rendszer a MANGFIELD projekt keretében

Mettler-Toledo A titrálás hatékonyságának növelése

 



































Hungalimentaria 2013 - Wessling Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. - hungalimentaria@wessling.hu