Belépés Keresés

Poszterek

2009. április 22. Mikrobiológia
Elnök: Micsinai Adrienn
1215 Schreiberné M.E, Iglóváriné M.M., Szabó Cs., Weglárzné G.K :
Az információ szerepe a probiotikus és élõflórás élelmiszerek vásárlásakor
1220 Fodor Andrea:
Környezethigiéniai ellenõrzések speciális mikrobiológiai kérdései
1225 Tabajdiné Pintér Veronika:
Patogén mikroorganizmusok kimutatása rekombináns fág fehérjékkel
1230 Ficzere István - Gál Veronika - Zentai Andrea:
Nanotechnológia az élelmiszeriparban
Poszter szekció (Analitika);
Elnök: Gaálné Darin Erzsébet
1015 Kadenczki Lajos:
Több mint 250 növényvédõszer szermaradékának ellenõrzése zöldség- és gyümölcs mintákban Varian müszerekkel az észak-magyarországi régióban
1020 Kunsági Zoltán, Sitkei András, Ácsné Kovacsics Loréna, Búza László:
Az aflatoxinok kimutatásához alkalmazott származékképzési módszerek
1025 Ledõ Mónika - Szentgyörgyi Mária:
A PFF (Protein Fat Free) vizsgálati módszer bemutatása az elmúlt évek eredményeinek tükrében
1030 Sugár Éva, Csermely Györgyné, Ácsné Kovacsics Loréna, Búza László:
Élelmiszerekkel érintkezõ anyagokból kioldódó kémiai elemek vizsgálata ICP-MS készülékkel
1035 Balázs G., Harasztos A., Tömösközi S.:
Kihívások a gabonafehérjék analitikájában - Lab-on-a-chip technika alkalmazása
1040 Tömösközi Sándor- Bugyi Zsuzsanna - Nádosi Márta - Balázs Gábor:
Magyar részvétel, feladatok és lehetõségek az élelmiszeranalitikai módszerek harmonizálását célzó MoniQA Kiválóság-hálózatban

 

Hungalimentaria 2013 - Wessling Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. - hungalimentaria@wessling.hu