Belépés Keresés

Poszterek

A rendelkezésre álló poszter-állvány felülete: 80 cm x 120 cm
A konferencia programjának poszterszekciói:vi
 
2011. április 19. 1215 Mikrobiológia, Molekuláris biológia
Elnök: Fodor Andrea
Zoller Linda :
Kromogén szubsztrát tartalmú táptalajok jelentõsége a mikrobiológiai gyakorlatban
Bajcsi Nikolett:
A baromfihús romlásában szerepet játszó Pseudomonas törzsek lipolitikus és proteolitikus enzimtermelésének vizsgálata és az alkalikus proteáz gén (aprX) PCR termékének detektálása DGGE technikával
Németh Csaba:
Salmonella Enteritidis, Escherichia coli, Listeria monocytogenes és Staphylococcus aureus mikrobák hõrezisztenciájának változása teljes-tojáslében
Mohr Anita:
Mangalica termékek eredetvédelme molekuláris biológiai módszerekkel
Fekete Brigitta:
Ionizáló sugárkezelés alkalmazása immungyenge betegek étrendjének bõvítésére
2011. április 20. 1100 Jogi és minõségirányítási szekció
Elnök:
Tóthné Székely Éva :
A Szarvasi Mozzarella Kft. önellenõrzésének bemutatása
Kovács Krisztina:
A jogszabályok „tengere” - Jogszabályok alkalmazásának bemutatása egy élelmiszeripari termék ellenõrzése során
2011. április 19. 1530 Analitikai szekció
Elnök: Sugár Éva
Szitás Róbert
Egres minták LC-MS-sel meghatározható növényvédõszer maradékai
Dlauchy Dénes
Karfiolmozaik vírus kvalitatív és kvantitatív kimutatásának lehetõsége és jelentõsége repce minták GMO vizsgálata során
Abrankó László
Növényvédõszer-maradékok rutinszerü keresõ vizsgálata és mennyiségi meghatározása HPLC - Esi- (QQQ) - MS/MS technikával
Varga Beáta
Gyors radioanalitikai módszer rádium meghatározására
Muránszky Géza
Policiklikus aromás szénhidrogének élelmiszerekben
Marthné Schill Judit
Az élelmiszerlánc-laboratóriumi körvizsgálatok tapasztalatai
Bagdi Gyula
Zsiradékösszetétel meghatározása a zsírsavösszetétel gázkromatográfiás mérésével kapott adatokból
Szendi Szilvia
Új típusú gabonaalapú funkcionális élelmiszerek fejlesztése és minõsítése
Török Kitti
Gliadin Meghatározására alkalmas ELISA módszerek összehasonlítása, a validálás feltételrendszerének javítása
Szigedi Tamás
Gyorsmódszer fejlesztése Brassicaceae családba tartozó zöldségminták fehérjetartalmának becslésére FT-NIR technikával
Hungalimentaria 2013 - Wessling Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. - hungalimentaria@wessling.hu