Belépés Keresés

HUNGALIMENTARIA 2009

tudományos konferencia és szakmai kiállítás
"Élelmiszerbiztonság és Etika" mottóval

Helye: Duna Palota, 1051 Budapest, Zrínyi u. 5.

Idõpontja: 2009. április 22-23.

A rendezvény célja, hogy lehetõséget adjon a legújabb vizsgálati módszerek és eszközök bemutatására, valamint a laboratóriumi gyakorlati problémák megvitatására. Tapasztalataink megosztásával segítsük az élelmiszer- és takarmányvizsgálati eredmények és jogszabályok felhasználását illetõen a vezetési, irányítási rendszerek döntéshozóit és fórumot teremtsünk a szakmai diszkusszióra.
A rendezvényen az alábbi szekciók kerülnek megszervezésre:
  • Mikrobiológia: élelmiszer- és takarmány-mikrobiológiai vizsgálati módszerek
  • Élelmiszer- és takarmányanalitikai módszerek: beltartalmi, toxikológiai, és radiokémiai vizsgálatok
  • Workshop - A laboratóriumi eredmény-szolgáltatással kapcsolatos bizonytalanság statisztikai jellemzõinek értelmezése a döntéshozói gyakorlatban (hatóság, gyártás, forgalmazás)
  • Jogi- és minõségirányítási szekció: flexible scope - akkreditálás - validálás - vizsgálati eredmények kezelése (polgári jogi szempontok, büntetõjog), kockázatbecslés az élelmiszervállalkozóknál (beszállítók értékelése)
  • Poszter-szekció.

Program: Program PDF formátumban
A Hungalimentária 2009 médiatámogatója az Élelmiszer
A konferencia támogatója a Molar Chemicals Kft.


Hungalimentaria 2013 - Wessling Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. - hungalimentaria@wessling.hu