Belépés Keresés

HUNGALIMENTARIA 2011

tudományos konferencia és szakmai kiállítás
Mottó: "Élelmiszer és takarmány ellenőrzés: Gyorsabban – Pontosabban – Biztonságosabban"
Helye: Mezőgazdasági Múzeum, 1146 Budapest, Városliget, Vajdahunyadvár
Időpontja: 2011. április 19.-20.

A rendezvény céljaként tűztük ki, hogy fórumot teremtsünk a laboratóriumi gyakorlat során felmerült problémák megvitatására, az ágazatban tevékenykedők szakmai diszkussziójára. További célunk, hogy tapasztalataink megosztásával segítsük az élelmiszer- és takarmányvizsgálati eredmények és jogszabályok felhasználását illetően a vezetési, irányítási rendszerek döntéshozóit, illetve, hogy lehetőséget biztosítsunk a legújabb vizsgálati módszerek és eszközök bemutatására, megismerésére.

A rendezvényen az alábbi szekciók kerülnek megszervezésre:
    • Mikrobiológia: élelmiszer- és takarmány-mikrobiológiai módszerek – módszertan, gyorsvizsgálatok, élelmiszeripari üzemek és forgalmazó helyek higiéniája, molekuláris biológiai módszerek
    • Élelmiszer- és takarmányanalitikai módszerek: módszertan, gyorsvizsgálatok, ismert és újabb élelmiszerkomponensek és szennyezõk kimutatása, mérése, érzékszervi vizsgálatok, molekuláris biológiai módszerek
    • Jogi- és minõségirányítási szekció: minõségbiztosítás, akkreditálás, hatósági ellenõrzés, technológiai kérdések
    • Kerekasztal beszélgetés az önellenõrzésrõl
    • Poszter-szekció.

 

Program: Program PDF formátumban
A Hungalimentária 2011 médiatámogatója az Élelmiszer
Meghívó - jelentkezési lap: Meghívó PDF formátumban

 

Hungalimentaria 2013 - Wessling Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. - hungalimentaria@wessling.hu